Gemma de Lema de Moreta

     Nascuda a Barcelona al 1980, després d'estudiar Batxillerat Artístic a l'IES Jaume Mimó de Cerdanyola, vaig decidir estudiar la carrera de Belles Arts a Barcelona especialitzant-me en Restauració.

     Al 2006, després de realitzar el Curs d'Aptitud Pedagògica (CAP) a Lleida, vaig adonar-me'n que realment m'interessava impartir classes, i vaig obrir aquest taller on podia cobrir les meves inquietuds tant pedagògiques com de restauració.

gemma de lema      A nivell professional, a l'acabar la carrera vaig començar a treballar per Pal de Rosa, una botiga d'Antiguitats de Lleida, principalment com a restauradora. Mentrestant, donava classes de dibuix, pintura i teatre a nens i nenes de p-4, p-5 i primer de Primària a l'Escola l'Estonnac. I al 2007, amb el meu taller ja en marxa, vaig treballar a l'Associació Salut Mental de Ponent de Lleida, donant classes de restauració i manualitats.

     Després de restaurar una gran diversitat d'obres, actualment treballo de restauradora en diferents botigues com per exemple Mobles Egea i Pal de Rosa, i galeries d'Art com Rodsevi, essent també restauradora professional de Mapfre.